Det sorte Geomuseum åbent i påsken

Start :

-

Slut :

Telefon : 40276530
Adresse : Skolegade 2B, 4874 Gedser

 


åskeæg og påskekyllinger på Det sorte Geomuseum 


 


 


Det sorte Geomuseum er i påskehumør og fejrer påsken med påskeæg og påskekyllinger, der har gemt sig i udstillingen. Alle kan være med at finde dem, og deltage i lodtrækningen om bogen ”Skrivekridtets Fossiler” af Palle Gravesen og Steen Lennart Jacobsen samt en hajtand.
På museet kan man fortsat få et kig ind i bogen ”Nordvesteuropas fossiler”, skrevet af museets geolog og udgivet efteråret 2018 på Gyldendal. Der er mulighed for at gå på opdagelse i den velillustrerede udstilling, som er lavet på baggrund af bogens geologiske beskrivelser og se mange af fossilerne i original udgave.
Man kan også med familien gå på opdagelse i museets permanente udstillinger og lære om jordens tilblivelse og udvikling gennem milliarder af år. Med lup kan man se rav med insekter fanget i et øjebliksbillede, eller man kan besøge museets Geobio, hvor man kan vælge mellem 4 film. På filmene af 12-15 min. varighed følger man geolog Palle Graversen, der går på opdagelse langs kysten ved Gedser Odde.
Museet har været på jagt efter sten, der kan illustrere æggets form, så man kan male et ”stenpåskeæg” og tage det med hjem til minde om besøget. Der er mulighed for at male alle dage på nær mandag den 15. april. Søndag den 14. og mandag den 15. april kan man få bestemt sine egne sten. Skærtorsdag og langfredag vil der være rundvisning i museet kl. 13. Det er gratis at deltage i rundvisningen.
På museet er der oplevelser for hele familien. 
Det sorte Geomuseum har åbent fra søndag den 14. april til og med søndag den 21. april, alle dage kl. 11-16.      


 


 


 

Del dette event