Stemningsfuld rejse til Sauerland med Faarup Rejser og Rune`s rejsevenner.

Start :

-

Slut :

Telefon : 20743712
Adresse : Engholmvej 26, 8766 Nørre Snede
Stemningsfuld rejse til Sauerland med Faarup Rejser og Rune`s rejsevenner.

Turen går til byen Olsberg i området Hochsauerland og vi har fundet det dejlige Parkhotel Olsberg. Byen og hotellet ligger fantastisk smukt, tæt ved floden Ruhrs udspring og omgivet af skovklædte bjerge og med en ren og frisk luft, som har gjort byen til et yndet ferie og kursted. Omgivelserne indbyder til dejlige afslappende udflugter og spændende oplevelser.
1. dag
I løbet af dagen går turen gennem Nordtyskland og gennem delstaten Niedersachsen til Sauerland og byen Olsberg, som ligger mellem Kassel og Dortmund. Her bliver vi indkvarteret på det dejlige Parkhotel med de mange faciliteter og den smukke beliggenhed. Hotellet ligger i en park og der er masser af muligheder for spadsereture og ganske tæt på byens forretninger og cafeer. Vi fåpr aftensmad ved ankomsten.
2. dag
I dag skal vi ind og besøge byen vi bor i - Olsberg. En hyggelig by med ca. 22.000 indbyggere. Vi får god tid i byen inden vi fortsætter vores tur i området. Vi kører videre til Meschede, som er hovedby i distriktet Nordrhein Westfalen og derefter videre til kurbyen Bad Berleburg med sine stejle gader og masser af skifferhuse. Øverst i byen ligger det impornerende renæssanceslot med den flotte slotshave. Her bor prinsesse Benedikte. Vi fortsætter til Hatzfeld. Inden vi kører hjem kommer vi også forbi den hyggelige by Allendorf.
Middag på hotellet om aftenen.
3. dag
I løbet af formiddagen kører vi til byen Warstein, hvor vi skal besøge det smukke Warsteiner Bryggeri. Vi får rundvisning og frokost på bryggeriet. Herfra går turen videre til Möhnesee, en rigtig hyggelig by, som ligger lige ud til søen. Der bliver lejlighed til at gå en tur på den specielle bro, der er 650 m lang. Herefter går turen tilbage til hotellet til spisning. Efter middagen er der dans og musik på hotellet.
4. dag
Efter morgenmaden forlader vi vort dejlige feriested og kører nordpå. Frokost på Hotel Carstens i Bordesholm og herefter til grænsen, hvor der bliver en passende pause. Hjemkonst først på aftenen.
Pris kr. 3.175,- pr. person i dobbeltværelse. Enkeltværelsestillæg er kr. 400,-
Prisen er incl. buskørsel, kaffe og rundstykker, halvpension fra aftensmad første dag til og med frokost sidste dag. Diverse udflugter iflg. program, bryggeribesøg med frokost. musik og danseeaften, rejseleder samt bidrag til rejsegarantifonden.
Valuta: EURO
Vil du vide mere eller have en brochure, så kontakt Rune Elmquist på telefon nr. 20 74 37 12.


Sidste tilmeldingsfrist er den 5.8..2020. Hvis du/I vil med, så grib telefonen og ring til Rune på tlf. 20 74 37 12


 


 


 


 

Del dette event