Tur til GORZOW, Polen med Faarup Rejser og Rune`s rejsevenner

Start :

-

Slut :

Telefon : 20743712
Adresse : Engholmvej 26, 8766 Nørre Snede
Tur til GORZOW, Polen med Faarup Rejser og Rune`s rejsevenner

Busturen er aflyst på grund af Coronavirus.


Turen går til Gorzow i den vestlige del af Polen. Denne del af Polen har på skift tilhørt Tyskland og Polen, og de fleste af de europæiske krige har sat deres aftryk. Især 2. verdenskrig satte sine tydelige spor på denne del af Polen, men den er nu genopbygget og optimismen er vendt tilbage.
Dag 1.
Afgang tidlig modgen og ankomst til hotellet sidst på eftermiddagen. Aftensmad på hotellet.
Dag 2.
Udflugt til Gorzow og omegn. Besøger et marked i byen Kostrzyn. Sidst på formiddagen besøg på et lokalt bryggeri i Witnica. Her får vi frokost og smager på øllet.Vi kører tilbage til Gorzow og skal se byens domkirke og derefter mulighed på egen hånd at shoppe.
Dag 3.
Udflugt til Stettin på byrundtur og ser den gamle bydel, Domkirken og fyrsteslottet fra 1300 tallet. Vi skal på sejltur på floden Odra, som løber gennem Stettin Sidst på eftermiddagen tilbage til Gorzow til aftensmad på hotellet.
Dag 4.
Vi kører syd for Gorzow gennem smuk natur og store skovområder og besøger den såkaldte Østvold, som nazisterne opførte før og under 2. verdenskrig. Videre til Rikitno til den smukke kirke, som pave Johannes Paul 2. ophøjede til basilika. I byen Swiebodzin skal vi besøge verdens største statue af Jesus på 36 m. Herefter tilbage til Gorzow, hvor der er tid til at besøge byens marked eller slappelidt af. Om aftenen efter middagen er der folkloreaften på hotellet.
5 dag.
Efter morgenmaden pakkes bussen og gør klar til hjemtur. Vi spiser frokost et hyggeligt sted i Tyskland og holder vi grænsen for at handle. Hjemme ved aftenstid efter 5 oplevelsesrige dage.
Pris pr. person kr. 3.695 i dobbeltværelse. Tillæg for enkeltværelse kr. 400.
Prisen er incl. buskørsel, kaffe og rundstykker, halvpension fra aftensmad f-ørste dag til og med frokost sidste dag. Diverse udflugter iflg. program, bryggeribesøg med frokost, sejltur på Odra, folkloreaften, rejseleder samt bidrag til rejsegarantifonden.
Valuta: Zloty
Vil du vide mere eller have en brochure, så kontakt Rune Elmquist på telefon nr. 20 74 37 12.


Sidste tilmeldingsfrist er den 20.3.2020. Hvis du/I vil med, så grib telefonen og ring til Rune.


 


 


 


 

Del dette event