Jacob Søndergaard Den ubrydelige vane

Start :

-

Slut :

Telefon : 20469375
Adresse : Skolevænget 5
Jacob Søndergaard Den ubrydelige vane

Motivation til forandring. Tilmeld på oesthallen.dk

Er det et ikke bare et spørgsmål om at ville det nok? Alle ved, at man får langt mere energi, og mindre sygefravær, hvorfor så ikke bare begynde at spise flere grøntsager, og motionere?

De fleste tror at de mangler viljestyrken, eller at det er svært at komme i gang. Svaret på det første er korrekt. De mangler viljestyrken. Det er de i hvert fald ovebeviste om! Men er det i virkeligheden strategien, der anvendes når man skal starte på noget, som er uhensigtsmæssig? Ender man så med at sige, at man driver rovdrift på sin viljestyrke?

Jacob tager jer gennem en interessant rejse i motivationspsykologien, og redegører for de største myter inden for forandring.

- Hvorfor er det svært at skabe forandring og sundere levevaner?
- Hvilken indflydelse har dine relationer og din arbejdsplads på, hvor sundt du kan håndtere at leve?
- Hvor lidt skal der i virkeligheden til for at få skabt momentum.

Dette er blot et udpluk af det indhold Jacob tager dig igennem.

Foredraget vil involvere simple anvisninger på sund og nærende mad, og en række praktiske øvelser, så alle mærker hvor let det kan være, at gøre en mærkbar forskel for sig selv og sin krop.

Indholdet bliver underbygget af casehistorier fra bl.a. TV programmet Rigtige Mænd, som gør det let at identificere sig selv med de mere langhårede teorier.

Undervejs giver han simple strategier til, hvordan man får lettere ved at skabe momentum, så forandring bliver en leg. Især i en travl hverdag, med familie, arbejde og venner.

Del dette event